Kan Slovakia gjøre det igjen?

Spain vs Slovakia onlineDen femte september reiser Slovakias beste fotballspillere til Spania for å spille mot Spania. I forrige kampen mellom lagene vant Slovakia 2-1. Kan de overraske oss alle igjen?

Den første kampen mellom lagene ble spilt den 9 oktober i 2014 på  Štadión MŠK Žilina i Zilina. Nå reiser heltene fra den kampen til Spania og til Oviedo for en ny kamp. Spania kommer til kampen med fem seire og ett tap, men Slovakia har seks strake seire før kampen.

Om du kanskje ikke har mulighet til å reise til Oviedo har du sikkert mulighet til å se kampen online. Det er flere måter du kan gjøre det på, men den klart beste metoden som også anbefales av IP Guiden er å se det på Sky Sports, aka NOW TV. For mer informasjon om hvordan du kan se Spania mot Slovakia og andre fotball kamper online på NOW TV er det bare å besøke nowtv.fromabroad.org.

I den første kampen mellom lagene scoret  Juraj Kucka det første målet for Slovakia i det 17 minuttet. Deretter kom reduseringen ved  Paco Alcácer i det 82 minuttet og da trodde man det var slutt for Slovakia. Men i det 87 minuttet kom Miroslav Stoch og scoret ett mål, og dermed ble det 2-1 seier til Slovakia. Kan det skje på nytt?